• Admin

Strömstad - Seläterbadet

Updated: 7 days ago

Like utenfor Strömstad sentrum er det et barnevennlig strandområde som i tillegg er tilrettelagt for bevegelseshemmede. På området er det også en vannsklie.

Strandlinjen strekker seg over flere hundre meter, fra den lille, idylliske fiskehavna Seläter til bebyggelsen i Monelid. Her er det langgrunt og barnevennlig.

I enden mot Seläter havn er det en fin liten sandstrand og en bane for sandvolleyball.

I den andre enden er det en stor gresslette og en liten sandstrand, samt kiosk, badebrygge med stupetårn og et vannsklieanlegg.Det er også lagt til rette for at bevegelseshemmede skal kunne komme seg ut i vannet. Her kan man støtte seg til rekkverk hvis man kan gå, eller låne rullestol fra kiosken hvis man trenger det.

Både ved bryggen og langs den steinete delen av stranden er det fint for barna å fange strandkrabber.


Flere utflukter: www.turideer.com


Ukens utflukt: Seläterbadet i Strömstad


Passer for: Alle. Tilrettelagt for rullestol.


Finne frem: Når du kjører E6 sørover fra norskegrensen, tar du første avkjøring til Strömstad (Strömstad Nord). Ta til høyre i første rundkjøring du kommer til (i krysset med Eurocash). Følg deretter skiltene og veien rett frem inntil du kommer til en campingplass på høyre side. Fortsett opp bakken og over bakketoppen. Der vil du se et skilt til Monelid til venstre. Ta til venstre her hvis du vil komme ned til den delen av stranden der vannsklien og badebryggen er. Fortsett rett frem til du kommer til en stor parkeringsplass rett ved sjøen. Hvis du vil parkere i nærheten av den andre enden av stranden, tar du ikke av til Monelid, men fortsetter rett frem helt til du kommer til sjøen. Der er det en litt mindre parkeringsplass på venstre side.#Sverige #Norsk #Strömstad #Stromstad #Seläterbadet #Seleterbadet #Strand

47 views0 comments

Recent Posts

See All